Conceptie, zwangerschap en geboorte … en de invloed op de rest van je leven

 

Een groot deel van ons gedrag, emoties en ervaringen zijn te herleiden aan de tijd waarin ons leven tot stand kwam bij conceptie, de reis in de baarmoeder en hoe we geboren zijn. Dit prille begin, creëert een zogenoemde ‘imprint’ in jouw leven.

De imprints die gedurende deze tijd ontstaan, creëren patronen die blokkades kunnen vormen en blijven herhalen in je leven.

Want, wist je dat de periode voor je geboorte de meest vormgevende tijd van je leven is?

 

En wat weet jij eigenlijk over jouw eigen conceptie en geboorte?

Vaak hebben we hier als volwassenen geen weet van.

Maar wat als je inzicht kan krijgen in hoe deze imprints zijn ontstaan en hoe ze van invloed kunnen zijn op jouw huidige leven?

En hoe mooi zou het zijn dat jij jouw (toekomstige) kind(eren) een optimale start kan geven?

 

 

Anna Verwaal, fertiliteits- en conceptiespecialist

Ze is daarnaast ook geboorteconsulente, docent primaire periode en verpleegkundige met moeder-kind specialisatie.

Op jonge leeftijd kwam ze zowel door haar persoonlijke als professionele ervaringen erachter dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte imprints vormen die zich blijven herhalen tot hier bewustzijn op komt. Na een lange carrière in de klinische verloskunde en de gespecialiseerde thuiszorg in Los Angeles merkte Anna dat ze liever wilde werken met gezinnen en baby’s in het voorkomen en helen van geboortetrauma. Zo begon ze haar eigen praktijk.

In 1995 ontmoette ze de grondleggers van APPPAH, the Association of Pre & Perinatal Psychology and Health die bevestigden dat haar observaties wetenschappelijk bewezen konden worden.

Sinds 2006 reist Anna over de hele wereld om deze kennis en ervaringen te helpen verspreiden middels lezingen en workshops. De inhoud bestaat uit een combinatie van klinische kennis, de laatste ontwikkelingen uit de epigenetica en pre,- en perinatale psychologie en fotografie. Samen met de ervaringen die ze de afgelopen 28 jaar heeft opgedaan in verschillende landen in samenwerking met therapeuten, psychologen, gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen.

 

 

 

Tevens heeft ze veel gewerkt met koppels voor wie zwanger worden niet vanzelfsprekend is.

Daarom zijn we zo ontzettend blij en dankbaar dat het nu is gelukt om haar naar Noord-Holland te laten komen voor een bijzondere lezing!

“Het is makkelijker om een gezond kind te bouwen dan een gebroken volwassene te repareren”

Hoe geef je jouw (toekomstige) kind een optimale start?

Deze bijzondere middag is gevuld met een audiovisuele en interactieve lezing “From Womb to World” (Nederlandstalig), waarbij er de mogelijkheid is om na afloop vragen te stellen en in gesprek te gaan met Anna, Merlin en Amy. Tussendoor wordt er een lekkere mini high tea verzorgd voor alle aanwezigen.

Wat deze lezing bijzonder maakt, is dat extra aandacht wordt besteed aan koppels met een kinderwens en waarbij conceptie of bevalling niet gegaan is zoals gewenst.


Wat brengt deze middag jou? 

  • kennis over de laatste wetenschappelijke bevindingen rondom zwanger worden, zwangerschap en geboorte
  • inzichten over je eigen imprints en geboortepatronen en die van je partner
  • bewustwording hoe eigen ervaringen en imprints van invloed kunnen zijn en blokkades kunnen vormen op o.a. het fertiliteitsproces
  • tips wat jij als aanstaande ouder kan doen om je toekomstige kind een optimale start te geven

 

Zwanger worden doe je samen!

En daarom voor koppels een speciaal toegangstarief.

Natuurlijk ben jij als alleenstaande ouder of geboorteprofessional en ieder ander die geïnteresseerd is WELKOM!

Want voor iedereen is het waardevol om meer inzicht te krijgen

over hoe je ter wereld bent gekomen en de invloed hiervan op de rest van jouw leven.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Met liefde,

Merlin en Amy

Wanneer?

Zondag 15 mei 13:30-17:30 uur

inloop vanaf 13:00 uur

Waar?

Het Foreestenhuis

Grote Oost 43
1621 BR Hoorn

 

Amy Keijzer,

Family Life Coach

Amy is Family Life Coach. Van oorsprong is zij kindercoach en kinderyoga- en meditatiedocent. Zij begeleidt gezinnen naar meer rust, balans en verbinding in het gezin. In haar praktijk ziet zij veel gedrag en patronen die te herleiden zijn naar geboorte en zwangerschap maar ook zelfs daarvoor. Patronen die al jarenlang in de familielijn spelen. 

Haar wens is om (toekomstige) ouders meer bekend en bewust te maken van de invloed die ze zelf hebben op hun eigen leven en die van hun (toekomstige) kind(eren). En zo een lichtere toekomst te creëren voor de volgende generaties. 

“Wanneer jij als (toekomstige) ouder aan de slag gaat met jouw oude bagage van patronen en gedragingen, hoeven jouw kind(eren) dit niet meer met zich mee te dragen”

 

Merlin Kleijn, Coach en Massagetherapeut gespecialiseerd in fertiliteit

Merlin is massagetherapeut en coach voor vrouwen met uitdagingen rondom fertiliteit, menstruatiecyclus en trauma’s. Vrouwen die het vertrouwen in hun lichaam en zichzelf kwijt zijn na intense gebeurtenissen ervaren de massage en coaching als heilzaam, verlichtend en empowering.

Merlin haar missie is dan ook dat elke vrouw voor zichzelf gaat staan, haar stem laat horen en haar creatiekracht (her)vindt.

“Heal the womb, heal the women”