Een van de grootste complimenten die ik afgelopen jaar kreeg tijdens mijn werk, is dat een moeder tegen mij zei, dat ik haar inspireer. Ik vond dat zo bijzonder, want ik stond er toen helemaal nog niet bij stil. Sindsdien zie ik het ook gebeuren. Ik ben blij dat ik ouders inspireer om dingen op verschillende manieren anders te doen. Bewuster eten, meer rust inbouwen en op een natuurlijke manier van klachten af komen zonder medicijnen. De eerste knuffelmuren en ontspannigsplekken op slaapkamers of scholen zijn ook al gemaakt. Zo waardevol! En het mooie is dat deze ouders op hun beurt weer anderen inspireren. Het is net als een olievlek. Beetje bij beetje. En zo kunnen wij ook onze kinderen inspireren en onze kinderen ons weer. 

Inspiratie krijg ik zelf als ik positieve energie krijg van iemand of iets. Ik zie iets moois of ik heb een leuk gesprek met iemand. En dan opeens wordt mijn vuurtje aangewakkerd. Inspireren betekent ook ” iets inblazen” of ” bezielen”. Net als bij een vuurtje dat groter wordt, omdat er zuurstof bijkomt. Het gaat borrelen van binnen en de ideeën worden gecreëerd. Een mooi vuur heeft ook tijd en ruimte nodig. Zo ben ik nu bezig met het ontwikkelen van nieuw aanbod. Dat heeft tijd nodig. Ik kreeg mijn inspiratie van de opleiding kindermeditatie docent en is mijn eerste eigen kindermeditatie nu gecreëerd. 

Waar raak jij door geïnspireerd? Omring je je voldoende met mensen waar je inspiratie van krijgt?  Wakkeren de mensen om je heen je vuurtje aan of zorgen ze juist dat het dooft? Laat je het vlammetje in jezelf groter worden, zodat het licht zich kan verspreiden? Hoe licht wil jij je leven hebben?

INSPIREER! CREEER! EN MANIFESTEER! JIJ KAN DE KEUZE MAKEN OM JE LICHT GROTER TE MAKEN, ELKE DAG WEER

liefs, 

Amy