Hé liefdevolle moeder!

 • Je bent met alles en iedereen bezig, maar vergeet in alle hectiek daarbij de tijd voor jezelf
 • Je zou graag meer tijd en energie willen hebben voor jezelf en de dingen die je leuk vindt
 • Maar op een of andere manier lukt dat niet met alle dingen die "moeten"
 • Je zou het wel anders willen, maar weet niet hoe en waar je moet beginnen

Het wordt tijd om uit die vicieuze cirkel te stappen en los te komen van de dagelijkse sleur

Het is nu tijd voor jou!

Ik gun je dit moment!

een virtuele “Mini Moeder Retraite”
waarin ik jou figuurlijk in de watten leg

Even een 4-daagse mini break,

een ontdekkingstocht naar jezelf!

In deze dagen staan SELFCARE en RUST centraal.

Ik neem je mee op reis in jouw binnenwereld en je gaat langs:

GEDACHTEN

WOLKEN

EMOTIE

WATEREN

OUDE BALLAST

BOS

RUST PLEK

IN JEZELF

Na de “Mini Moeder Retraite”

 • NKun je contact maken met de rustplek in jezelf
 • NWeet je hoe je om kunt gaan met negatieve gedachten en emoties
 • NBen je meer gecentreerd en blijf je beter in balans
 • NVoel je je lichter, energieker en meer ontspannen

Waardoor je een betere verbinding met jouw EIGEN innerlijke WIJSHEID maakt en

tot waardevolle inzichten voor jezelf komt.

 Uiteindelijk sluiten we deze retraite af met een “VERWEN JEZELF” moment. 

 Een cadeau voor jezelf!

 En dat allemaal bij jou thuis op de bank.

 Het enige dat jij hoeft te doen,  jezelf 45 minuten ME-time gunnen.

 Ga jij mee op deze online INNERLIJKE WELLNESS TRIP?

Nu met 67 euro korting voor slechts 55 euro!

Lieve Amy, wat een mooi cadeau deze mini moeder retraite! Ik ben vanmorgen heerlijk gestart met de gedachtenwolk en ondanks dat ik daar al enige ervaring mee heb, heb ik mooie inzichten gekregen. Dat waar mijn gedachten vroeger negatief en onzeker waren, gaan ze nu veel meer de toekomst en mijn verlangens. Ik ben me daar van bewust maar vanmorgen kreeg ik de uitnodiging om dit nog meer te doen

Nicky

Mijn rugzakje is weer een stukje minder zwaar en er is weer ruimte voor nieuwe dingen. Super fijn om dit te doen. Ik kijk er elke ochtend naar uit!

Mandy

De visualisaties en de begeleide oefeningen vond ik fijn van lengte en ze voerden me makkelijk mee. Cool dat het direct voelbaar effect geeft. Mooi gemaakte lay out van de lessen. Zo kwam ik helemaal in de sfeer. Het was heel fijn om een aantal dagen in jouw flow te mogen zijn.

Ingrid

Amy, jouw gids op deze

wellness trip

 • Moeder van 2 lieve meiden en family life changer en coach
 • Gek op dansen, yoga en een boek lezen
 • Gaat het liefst met haar gezin erop uit met de caravan
 • Begeleidt moeders naar meer bewust en natuurlijk ouderschap en leven vanuit het hart
 • In haar programma’s zijn de sleutelwoorden: Vrolijkheid, Rust, Intuitie en Jezelf zijn

Meest gestelde vragen

Is de “Mini Moeder Retraite” online, hoe dan?

Je ontvangt na je bestelling inloggegevens van de “Mini Moeder Retraite” online omgeving. Hierin staan video’s en opdrachten klaar. Jij kunt zelf bepalen wanneer jij jouw 4 dagen retraite gaat doen. Jij bepaalt jouw tijd en tempo. Daarnaast kun je in contact komen met andere moeders in de “Moeders op Avontuur” community en via de mail kun je je vragen stellen en steun krijgen van Amy.

Ik ben geen moeder maar mag ik ook mee doen?

Tuurlijk! Ook voor anderen vrouwen is deze retraite heel waardevol.

Wat kan ik verwachten tijdens deze dagen?

Tijdens deze “Mini Moeder Retraite” van 4 dagen ontvang je elke dag een video met inzichten, een mooie meditatie om de energie zijn werk te laten doen, een thuisopdracht om zelf te doen en een positieve affirmatie om je nog verder te ondersteunen. Deze dagen zijn vooral bedoeld voor meer rust en selfcare.