Belangrijke mededeling!

Wegens persoonlijke omstandigheden is Familiepraktijk Vrij tijdelijk gesloten.

De digitale producten en de boekjes zijn nog steeds aan te schaffen!

Spirituele Gidsen sessie

 

Je hebt het gevoel dat er meer is dan wat wij hier kunnen zien op aarde.

Dat het soms voelt alsof iets of iemand bij je is.

Misschien heb je zelfs al wat seintjes gehad.

Je vraagt je af of die ongeziene wereld misschien antwoorden heeft op jouw vragen.

Of ze je wat inzichten kunnen geven in wat er nu in je leven speelt, of in wat jij te doen hebt hier op aarde. Er spelen wat vragen door je hoofd die je graag eens zou stellen.

Maar hoe maak je hiermee contact?

Hoe kun je meer verbinding maken met jouw intuïtie en een hoger bewustzijn?

Dat kan allemaal in een Spirituele Gidsensessie!

  

 

 

 

 

 

Maak verbinding met jezelf en de Lichtwereld

 • Twijfel je over bepaalde dingen, je eigen kunnen, je vaardigheden, hoe je uit deze situatie zou kunnen komen?
 • Je wil zo graag weten hoe je nu echt bij jezelf komt en jouw unieke pad bewandelt?
 • Zou je graag wat hulp willen hebben om bepaalde keuzes te komen?

  Dan is nu je kans om jouw unieke gids te leren kennen!

  Een gids die begeleiding geeft op je levenspad.

  Iemand je bij de hand neemt, een zacht zetje geeft. Of een wijs advies.

  Omdat je gewoon even niet meer weet welke kant je op moet.  

  Een gids die weet wat de situatie in je gezin of met je kind, je wil vertellen.

  Welke stappen je nu kunt zetten.

  Amy is een lieve, oprechte vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak. 

  De spirituele gidsensessie is praktisch en concreet van opzet. De vragen waarmee ik bij Amy kwam zijn beantwoord, daarnaast ontving ik zo veel meer. Informatie waarmee ik echt iets kan. Dankzij de gemaakte opname, die zou ik echt aanbevelen, heb ik de sessie al meerdere keren kunnen zien. Iedere keer ontdek ik weer een andere laag in de informatie die naar buiten kwam.

  Ik ervaar veel meer rust en berusting. De spirituele gidsensessie is een groot cadeau aan mijzelf!

  Marielle Boukens

  Sanne Groen, verloskundige en eigenaresse van Powerful Birth Academy

  De spirituele gidsensessie die ik van Amy mocht ontvangen was voor mij een eerste kennismaking met mijn spirituele gidsen. Ik was heel benieuwd hoe ik het zou ervaren en wat het me zou brengen. Amy zorgde ervoor dat  ik direct op mijn gemak en ontspannen was zodat ik helemaal open de sessie kon ontvangen. 

  Ik heb ontzettend veel boodschappen van mijn gidsen mogen ontvangen, zo bijzonder! Ik kreeg hele mooie inzichten en antwoorden op mijn vragen die mij bevestigen in wat ik al doe en wat ik onbewust al weet. Maar daarnaast kreeg ik ook nieuwe inzichten, advies en ook hele praktische antwoorden. Voor mij was deze gidsensessie heel mooi en waardevol.

  Dank je wel lieve Amy!

  Esther van Duin

  Jouw eigen unieke gids!

  In de Spirituele Gidsensessie gaan wij contact maken met jouw unieke gids(en)!

  Een gids is een soort helper uit een andere dimensie. Een dimensie van licht, plezier en liefde: de Lichtwereld/spirituele wereld.  Deze gidsen kunnen Engelen zijn maar ook overleden dierbaren, krachtdieren of andere figuren. Ieder van ons heeft één of meerdere gidsen.

  We kunnen allemaal contact maken met hen. Alleen zijn we de verbinding kwijtgeraakt met deze bijzondere dimensie en deze mooie lichtwezens.

  Deze hulptroepen van gidsen staan met smart te wachten totdat ze jou kunnen helpen. Maar ze doen dat alleen als je het vraagt.

  De Spirituele Gidsensessie  kan zowel live in de praktijk als online plaatsvinden. 

  Na een korte introductie en ontspanning neem ik je mee naar een andere dimensie. Hierna maak ik contact met jouw unieke gids(en) en stel ik jouw 3 vragen. Je kunt allerlei vragen stellen over klachten, angsten, blokkades, patronen of jouw missie en potentieel.

  Na deze sessie:

  heb je de naam en functie van jouw gids(en)

  heb je antwoorden op jouw 3 vragen gekregen en geef ik je een concrete stap die je kunt zetten om jouw situatie te veranderen

  kun je zelf makkelijker contact maken met deze gids(en)

  De sessie duurt ongeveer 90 minuten en je kunt een opname van de sessie bijbestellen. Vooraf ontvang je een video met uitleg.

  Ben jij klaar voor de unieke ervaring en ontmoeting met jouw gids(en)?

  Nadat ik al een paar keer bij Amy ben geweest, heb ik haar mij nu laten begeleiden bij mijn gidsen sessie. Na een fijne meditatie is er al snel een eerste contact. Mijn gids laat ons (eigenlijk Amy) wel werken om zijn identiteit te onthullen. Ook hier een geintje op zijn tijd. Met aanwijzingen die Amy niet wist, wist ik snel wie het was. Een mooie belevenis om in contact te zijn met een overleden dierbare.

  De vragen die ik vooraf gesteld heb zijn voor mij goed beantwoord. Ik weet waar ik verder mee kan of juist niet. (die ring vind ik waarschijnlijk nooit meer🤭). Verwijzingen naar een heel ver verleden ga ik zeker nog een keer uitzoeken. En ook zelf proberen contact te  maken met mijn gidsen. 

  Het was echt een fijne reis. Je bepaalt zelf het tempo. Amy houdt alleen je hand vast en helpt met vertalen, waar nodig. Ik ga met de meditatie binnenkort weer aan de slag en ben heel blij dat ik dit mocht doen.  En misschien kom ik nog wel eens. Waarschijnlijk wel!

  Dank je wel Amy💋

   Natasja G.

  Van tevoren heb ik er naar uit gekeken. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar een spirituele gidsen sessie klonk ontzettend interessant.

  Amy zorgt voor een ontspannen sfeer, waardoor ik me compleet over kon geven. Na het doornemen van de drie vragen die ik had, volgde een diepe, prettige meditatie waardoor er een trance-achtige staat bij mij ontstond. Zo diep ben ik niet vaak gegaan en het gaf me een gevoel wat ik niet snel van me af kon schudden.

  Ik kreeg behalve antwoorden een hoop meer dan ik had kunnen verwachten. Achteraf was ik erg moe en afwezig, maar er was dan ook een hoop in de energie gebeurd. Zelfs bij het bekijken van de zoomsessie gebeurde er weer genoeg in de energie dat ik ontzettend moest gapen.

  Een hele positieve ervaring dus.

  Rinske

  Wist je al dat je ook een Spirituele Kindergidsensessie kan boeken voor jouw kind?

  In deze sessie leer ik jou en jouw kind hoe je contact kan maken met de hultroepen van jouw kind.

  Dit is een hele fijne sessie wanneer de communicatie met jouw kind niet optimaal is vanwege verschillende redenen, of als je merkt dat jouw kind behoefte heeft aan steun vanuit de Lichtwereld (want veel kinderen staan hiermee nog in verbinding, of missen die verbinding juist).