Belangrijke mededeling!

Wegens persoonlijke omstandigheden is Familiepraktijk Vrij tijdelijk gesloten.

De digitale producten en de boekjes zijn nog steeds aan te schaffen!

Spirituele Kindergidsen sessie

  

  • Wil jij op een dieper niveau contact maken met je kind?
  • Wil je begrijpen wat er speelt bij je kind, of waarom bepaalde patronen zijn ontstaan?
  • Vraag je je af waarom jouw kind bepaald gedrag vertoond en wil je graag praktische tips en tools waar je je kind mee kunt helpen?

Communiceren met kinderen kan nog best lastig zijn. Bovendien weten ze zelf lang niet altijd de antwoorden op de vragen die jullie hebben als ouders, bijvoorbeeld over verdriet of angsten.

Of kunnen ze die antwoorden simpelweg nog niet verwoorden.

Het liefst zou je je op een ander niveau met jouw kind verbinden.

Je zou graag een wegwijzer, een gids, willen hebben om jouw kind te begeleiden.

 Je weet en voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en dat je kind dat ook ervaart. Je zou zo graag in contact komen met deze ongeziene wereld, om hun inzichten en adviezen te horen, maar je weet niet hoe je dat contact maakt.

 

Dan is een Spirituele Kindergidsensessie dé manier!

Hulptroepen van gidsen staan met smart te wachten totdat ze jou en jouw kind kunnen helpen. 

Een sessie die voor alle leeftijden is, zelfs voor de allerkleinsten.

En het mooie is dat jij je met jouw kind gaat verbinden op een ander niveau zonder dat jouw kind daar live bij aanwezig hoeft te zijn.

Bedankt, Amy voor deze mooie sessie!

Ik heb meer duidelijkheid gekregen over de angst van mijn zoon en waar die vandaan komt. Het is iets wat hij al heel lang bij zich draagt. Ik vond het heel bijzonder om contact te maken met de beschermgids van hem, Jack. Ook heel fijn dat ik de sessie terug kan kijken. Elke keer komen er weer nieuwe inzichten binnen.

Sandra

De begeleiding van Amy was echt heel erg prettig.
Ze stelde ons op ons gemak. Laat het maar over je heen komen. We zijn er openmind ingegaan. We begonnen met een meditatie om in contact te komen met onszelf en vanaf dat moment kon ik alles meevoelen met Amy. Ik voelde de emoties waar ze doorheen ging, maar ook wat zij voelde bij Colin. Ook of het gevoel erger werd of juist minder. Colin zelf heeft er zelf weinig van gevoeld. Blijkbaar liep alles via mij.
Het meest bijzondere was dat ik Colin zijn gids zag tijdens de meditatie en pas tot dit besef kwam toen Amy hem begon te beschrijven.
De reiniging die de engelen bij Colin energetisch hebben gedaan heeft hem wel geholpen. Het duurde even, maar het gaat stukje bij beetje beter met hem.
Een hele bijzondere ervaring wat ik iedereen kan aanraden om bij Amy te doen!

Sanne

Maak verbinding met jouw kind

Wat een Spirituele kindergidsensessie zo bijzonder maakt is dat je als ouder op een andere manier antwoorden krijgt op de vragen die je hebt over je kind.

Namelijk via de spirituele gids(en) van jouw kind. Een spirituele gids is een helper, een wegwijzer uit een andere dimensie. Een dimensie van licht, plezier en liefde: de Lichtwereld of Spirituele Wereld.

Deze hulptroepen van gidsen staan met smart te wachten totdat ze jou en jouw kind kunnen helpen. Maar ze mogen dat alleen doen als je het vraagt.

De gidsen kunnen Engelen zijn maar ook overleden dierbaren, krachtdieren of andere figuren. Ieder van ons heeft één of meerdere gidsen.

We kunnen allemaal contact maken met hen. Alleen zijn we vaak de verbinding kwijtgeraakt met deze bijzondere dimensie en deze mooie lichtwezens. Kinderen hebben deze verbinding soms nog wel, maar ervaren dit op een andere manier en raken deze verbinding op den duur vaak ook kwijt.

In deze sessie maken we het contact met het hulpteam van jouw kind.

Dat doen we aan de hand van drie vragen die jullie van te voren hebben doorgegeven.

Wat kun je verwachten?

De Spirituele Kindergidsensessie kan zowel live in de praktijk als online plaatsvinden. Jouw kind kan erbij zijn maar het hoeft niet. Het kan ook heerlijk slapen of iets anders doen. De sessie duurt ongeveer 90 minuten en je kunt een opname van de sessie bijbestellen. Vooraf ontvang je een video met uitleg.

Na een korte introductie en ontspanningsoefening neem ik jullie mee naar een andere dimensie. Een dimensie van licht, plezier en liefde, ook wel de Lichtwereld.

Hier maak ik contact met de gids(en) van jouw kind. Ik zal de informatie die ik krijg via beelden en teksten met jullie delen. Jullie hebben altijd zelf de vrije keus om te doen met de informatie wat je wil en ook de stappen te zetten die jullie willen.

Na de Spirituele Kindergidsensessie:

 heb je de naam en functie van de gids(en) van jouw kind

heb je antwoorden op jouw 3 vragen gekregen en geef ik je  concrete stappen die je kunt zetten voor verbetering van de situatie

kun jij als ouder en jouw kind makkelijker contact maken met deze gids(en) en ze vaker om hulp vragen

 

Ik vond de gidsensessie heel waardevol. Als eerst vond ik het heel erg spannend maar ik was ook nieuwsgierig hoe zoiets in zijn werk ging. Uiteindelijk heb ik heb ik veel antwoorden gekregen op vragen waar ik al een hele tijd mee zat.  En al die antwoorden bleken heel dichtbij mezelf te liggen. Mijn gidsen wisten de antwoorden maar ik had geen contact met ze. Nu ben ik heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik vraag mijn gidsen nog om hulp of praat er even mee.Ik weet dat dat altijd kan en dat gaat nu ook makkelijk. De gidsensessie is echt aan te raden.

Isa  13 jaar

In het begin vond ik het een beetje spannend.Amy maakte dat ik me rustig voelde.Ik vond het heel leuk en weet nu welke helpers ik bij mij heb. Ik vraag ze ook om hulp als ik het wil. Ik weet nu dat ik niet alleen ben. Michou, de panda en Stella, het paard zijn bij me.

Anne 11 jaar

Wil jij als ouder ook graag een Spirituele gidsensessie boeken voor jezelf?

  • Zit jij met levensvragen of sta je op een kruispunt in je leven?
  • En wil jezelf heel graag contact maken met jouw gids(en)?

Dan kan!

Boek dan hier je sessie bij Amy.